Share |

HUOM! HUOM!

Tällä sivulla muistutetaan jäseniä akuuteista ajankohtaisista asioista. Esimerkiksi tapahtumien ilmoittatumisen takarajan lähestyessä tulee vielä muistutus asiasta tälle sivulle.

 

 

POSTITUSLISTA

POSTITUSLISTALLE LIITTYMINEN ON MUUTETTU  "KONTROLLOIDUKSI". LISTALTA ON KARSITTU, HENKILÖITÄ, JOTKA EIVÄT OLE JÄSENIÄ JA LISÄKSI "ASIATTOMIA" OSOITTEITA.

MIKÄLI ET OLE POSTITUSLISTALLA JA  HALUAT LIITTYÄ SIIHEN NIIN LÄHETÄ SÄHKÖPOSTI OSOITTEELLA. 

jari.k.ahonen at saunalahti.fi  TAI    finnairgolf at finnairgolf.fi 

SÄHKÖPOSTI TULEE OLLA LÄHETETTY SIITÄ OSOITTEESTA JONKA HALUAT LISTALLE.

PÄÄTIEDOTUSKANAVAT OVAT MEMBOOK SOVELLUS, POSTITUSLISTA JA WWW-SIVUT JA LISÄKSI TIEDOTUSTA TÄYDENNETÄÄN AJOITTAIN INTRANETISSÄ JULKAISTAVILLA TIEDOTTEILLA.

MEMBOOK KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ/SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI

- 2021 AIKANA TULLAAN FINNAIR GOLFISSA SIIRTYMÄÄN SÄHKÖISEEN JÄSENREKISTERIIN. KAIKILLE JÄSENILLE TULLAAN LÄHETTÄMÄÄN LINKKI MEMBOOKIN JÄSENEKSI HETI HEIDÄN MAKSETTUAAN JÄSENMAKSUN TAI LIITYTTYÄÄN UUTENA KERHON JÄSENEKSI. MEMBOOKIN JÄSENENÄ PÄÄSET LATAMAAN MYÖS MEMBOOK APPIN JOSSA MUKANA MYÖS SÄHKÖINEN JÄSENKORTTI JOTA TULLAAN JATKOSSA VAATIMAAN KUN KÄYTÄT FINNAIR GOLFIN SOPIMIA ALENNUKSIA KENTÄLLÄ TAI KENTÄN ULKOPUOLELLA.

TULEMME JATKOSSA MYÖS SIIRTÄMÄÄN PALJON KERHON TIEDOTTAMISTA TUONNE MEMBOOKIIN, ELI JOS OLET JO JÄSEN MUISTA KÄYDÄ LATAAMASSA MEMBOOK SOVELLUS!