Share |

GOLFMATKAILU

Tämän linkin sivuille on tarkoitus kerätä sekä kotimaisia että ulkomaisia golfkohteita kokemusperäisesti ja siten antaa vinkkejä kerhomme jäsenille hyvistä pelikohteista. Perusteena voi olla loistava kenttä, hyvät alennukset, erinomainen palvelu tai jotain muuta, joka on omiaan suosittelemaan kohdetta myös muille pelaajille.

Finnair Golfin kauden avajaisia on pelattu  Saksassa 2005, kaksi kertaa Belgiassa 2006 ja 2007 ja vuodesta 2008 alkaen Italiassa, Milanon lentokentän läheisyydessa. Kohteet on valittu helppojen lentoyhteyksien perusteella. Belgiaan ja Saksaan on sopinut erittäin hyvin yhden yön ja kahden pelikierroksen matka. Italiassa on pelattu kahden yön ja kolmen kierroksen pelimatka. Sekä Belgian että Saksan kohteet ovat olleet erittäin onnistuneita ja vinkin perusteella saatu Italian (Milano) kentät ovat osoittautuneet todella hyviksi aloittaa kausi - siksi siis jo siis kahdeksan kertaa La Perla hotellissa ja läheisillä golfkentillä.

Matkasivuja täydennetään ja päivitetään pelikauden aikana ja otamme mielellämme vastaan hyviä vinkkejä, joita voimme liittää sivustoihin. Annetun vinkin perään laitamme vinkin antajan nimen, jotta ko kohteesta kiinnostuneet henkilöt voisivat tarvittaessa saada lisäinformaatiota. Mikäli nimeä ei ole niin tieto on tullut finnair golfin hallituksen sisältä ja silloin lisäinfoa saa hallituksen jäseniltä.