Share |

GOLFKAUSI 2024

Hyvät golfarit

Finnair Golfin vuoden 2024 vuosikokous pidettiin 17.4.. HOTT ruokalan tiloissa. Kokouksessa mm vahvistettiin kuluvan kauden toimintasuunnitelma, päätettiin jäsen maksuista ja valittiin hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Jari Ahonen ja hallituksen jäseninä jatkavat  Pekka Forsberg, Jonas Immonen, Aki Jääskeläinen, Henri Karlsson, Kimmo Koskinen, Niko Mäkitalo ja Liisa Pöyry. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Mikko Salminen.

JÄSENMAKSUT ovat työtätekeville 25e, eläkeläisille 20e, Pyydämme teitä suorittamaan Finnair Golfin tilille Nordea FI26 1296 5000 0827 27


Tiedottaminen edelleen Membookilla ja finnairgolf.fi sivuilla. Kotisivut päivitetään pienellä viiveellä vuosikokoukseen ja jäsentiedotteeisiin nähden.

Alla kauden suunnitellut tapahtumat, joista tulee lisäinfoa jäsenpostilla ja näillä sivuilla:


REIKÄPELIT

Ilmoittautumisohjeet ja pelaamista koskeva info tulossa - pelit alkavat kesäkuussa ja finaali pelataan syyskuussa.

21.-22.5. PEGOn GOLFKURSSI

Membookissa infoa ja tulee pian myös näille sivuille

30.5. FINNAIR GOLFIN JA NORRAN YHTEIS-SCRAMBLE GUMBÖLESSA

Membookissa infoa ja tulee myös näille sivuille

2.7. LYÖNTIPELIMESTARUUS PIRKKALASSA
Finnair Golfin lyöntipelimestaruuksista pelataan 2.7.
Mestaruus-nimestään huolimatta ”mestikat” on mukava, leppoisa pelipäivä ja se on samalla Finnair Golfin joka vuotinen päätapahtuma.
 
Lisäinfoa toukokuun aikana

DUUNIKAVERIGOLF ELOKUUSSA

Perinteinen Duunikaverigolf pelataan jälleen paripelinä elokuussa
Pelimuoto bestball  – molemmalle pelaajalle huomioidaan tasoituksena ¾ omasta slopetasoituksesta
Osallistua voivat kaikki Finnair Golfin jäsenet (työtätekevät, eläkeläiset)
Lisäinfoa kesän aikana


KINKKU-SCRAMBLE lyhyt kautemme päätetään jälleen suuuren suosion saaneeseen scrambleen paripelinä, arvotuilla pelipareilla. Tästä tarkempaa lisäinfoa myöhemmin

2.-4.9. ASCA GOLF TUKHOLMASSA

Hallituksen jäsen Jonas Immonen tiedottaa asiasta Membookin kautta sekä ilmoittatuneille suoraan - myös näille sivuille tulee infoa.


PELIPÄIVÄT: kesän aikana järjestetään mahdollisesti 2 erillistä pelipäivää. Ensimmäinen kesäkuussa ja toinen heinäkuussa. Kesäkuu oli tarkoitus olla Kullo Golfissa mutta nyt joudumme etsimään uuden kentän. Heinäkuussa tarkoitus olla Linna Golfissa. Molemmista lisäinfoa heti kun tietoa olemassa.

Kausi on siis täysin "koronavapaa"  Tapahtumiin toivomme runsasta osanottoa ja uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan kaikkiin tapahtumiin - hauskan, iloisen hyvässä seurassa pelattavan golfin ollessa pääasia.


Oikein hyvää golfkesää