Share |

GOLFKAUSI 2024

Hyvät golfarit

Finnair Golfin golfkausi avattiin 5 vuoden "pandemiatauon" jälkeen jälleen Milanossa. Mukana oli 14 pelaajaa. Sää koitteli mutta hienoa matka, hienot kentät. Tuleva kotimainen kausi ottaa parhaillaan hieman takapakkia sään vuoksi, mutta varmuudella alkaa. Kaudesta 2024 voidaan Finnair Golfin osalta sanoa, että vihdoin ehjä kausi ilman Covidin tuomaa epävarmuutta.

Finnair Golfin vuoden 2024 vuosikokous pidettiin 17.4.. HOTT ruokalan tiloissa. Kokouksessa mm vahvistettiin kuluvan kauden toimintasuunnitelma, päätettiin jäsen maksuista ja valittiin hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Jari Ahonen ja hallituksen jäseninä jatkavat  Pekka Forsberg, Jonas Immonen, Aki Jääskeläinen, Henri Karlsson, Kimmo Koskinen, Niko Mäkitalo ja Liisa Pöyry. Uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Mikko Salminen.

JÄSENMAKSUT ovat työtätekeville 25e, eläkeläisille 20e, Pyydämme teitä suorittamaan Finnair Golfin tilille Nordea FI26 1296 5000 0827 27


Tiedottaminen edelleen Membookilla ja finnairgolf.fi sivuilla. Kotisivut päivitetään pienellä viiveellä vuosikokoukseen ja jäsentiedotteisiin nähden. Lisäksi käytössä on Finnair Golfin Facebook sivut

Alla kauden suunnitellut tapahtumat, joista tulee lisäinfoa jäsenpostilla ja näillä sivuilla kohtaan TAPAHTUMAKALENTERI. Tapahtuman totetumisen jälkeen


MILANON KAUDEN AVAUS

Kausi avattiin onnistuneesti, viiden vuoden tauon jälkeen Milanon tutuissa maisemissa. Mukana oli 14 pelaajaa ja kokemuksen perusteeella ensi vuonna uudetaan.

REIKÄPELIT

Mukaan on ilmoittatunut 22 pelaajaa ja ensimmäistä kierrosta pelataan touko-kesäkuun aikana. Kesän kierrsoten jälkeen finalistit selvillä syyskuussa. syyskuussa.

21.-22.5. PEGOn GOLFKURSSI

 

30.5. FINNAIR GOLFIN JA NORRAN YHTEIS-SCRAMBLE GUMBÖLESSA

TAPAHTUMAKALENTERISSA ilmoittatumisohje - "matti-myöhäiset" yhteys Gumböle caddiemaster.

PELIPÄIVÄ TALISSA 10.-13.6 VIIKOLLA

Pelipäivä Talin uudistetulla kentällä 10.-13.6. viikolla. Pelipäivän vetää Liisa Pöyry. Päivämäärä varmentuu 25.-26.5. viikonlopun aikana. Mukaan max 16 pelaajaa. Greenfee 50 euroa. Ilmoittautumisohjeet tulevat Membookiin ja tapahtumakalenteriin, kun pelipäivä varmistuu.

2.7. LYÖNTIPELIMESTARUUS PIRKKALASSA
Finnair Golfin lyöntipelimestaruuksista pelataan 2.7. 
Mestaruus-nimestään huolimatta ”mestikat” on mukava, leppoisa pelipäivä ja se on samalla Finnair Golfin joka vuotinen päätapahtuma. Ilmoittatuminen 23.6. mennessä
Katso info TAPAHTUMAKALENTERISTA
PELIPÄIVÄ LINNA GOLFISSA HEINÄKUUSSA
Pelipäivän vetää Henri Karlsson. Päivämäärä varmistuu kesäkuun alussa, mutta tulee olemaan hienäkuun jälkimmäisellä puoliskolla. Tietoa lisää, kun päivä varmistuu.

DUUNIKAVERIGOLF ELOKUUSSA 13.8. St LAURENCE GOLF, LOHJA

Perinteinen Duunikaverigolf pelataan jälleen paripelinä elokuussa
Pelimuoto bestball  – molemmalle pelaajalle huomioidaan tasoituksena ¾ omasta pelitasoituksesta
Osallistua voivat kaikki Finnair Golfin jäsenet (työtätekevät, eläkeläiset)
Päivä on varmistunut 13.8. ja päivän vetäjänä Aki Jääskeläinen. 


KINKKU-SCRAMBLE  kautemme päätetään jälleen suuuren suosion saaneeseen kinkku-scrambleen paripelinä, arvotuilla pelipareilla. Tästä tarkempaa lisäinfoa myöhemmin

2.-4.9. ASCA GOLF TUKHOLMASSA

Hallituksen jäsen Jonas Immonen tiedottaa asiasta Membookin kautta sekä ilmoittautuneille suoraan. 
Kausi 2024 on siis täysin "koronavapaa" . Tapahtumiin toivomme runsasta osanottoa ja uudet jäsenet ovat tervetulleita mukaan kaikkiin tapahtumiin - hauskan, iloisen, hyvässä seurassa pelattavan golfin ollessa pääasia.


Oikein hyvää golfkesää