Tapahtumakalenteri

-

Tiistai 2.7.2024

Finnair Golf Mestaruuskisat 2.7.2.7.2024 - Pirkkala

FINNAIR GOLFIN MESTIKAT 2.7., Golf Pirkkala, yhteislähtö klo 10

Finnair Golfin vuosittainen päätapahtuma, osanottajamäärän suhteen, on kerhon mestaruskilpailut. Nimestään huolimatta mestikat ovat mukava, rento tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille, kaiken tasoisille kerhon jäsenille. Tapahtuma on myös oivallinen tilaisuus nähdä iso joukko golfaavia finnairilaisia eri osastoilta - niin työtätekeviä kuin eläkeläisiäkin.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään pitkästä aikaa "maakunnassa"  eli Pirkkalassa - tällä järjestelyllä on historiansa 100 vuotiaassa Finnairissa ja 40 vuotiaassa Finnair Golfissa. Vielä 2000-luvun alkuun, kun kotimaan liikenne oli huomattavasti vilkkaampaa, oli Finnairilla myös omia työtekijöitä useissa kotimaan kaupungissa. Yksi niistä oli Tampere-Pirkkala, jossa omien lentoasematyöntekijöiden lisäksi oli lipunmyyntitoimisto Tampereen keskustassa. Jotta "kotimaisuus" huomioitiin myös harrastuksissa, oli tavoitteena järjestää mestikat joka toinen vuosi "maakunnassa" (tosin ei välttämättä lentokenttäkaupungissa) ja joka toinen vuosi pääkaupunkialueella. Tänä vuonna siis 100 vuotiasta huomioiden, pelaamme "maakunnassa".  Joukossamme on varmasti melko suuri määrä pelaajia, jotka ei vät ole Pirkkalassa pelannet eli siis kannattaa hyvän seuran ja tapahtuman lisäksi bongata hyvä, vaihteleva kenttä Pirkanmaalta.

Alla  lyhyesti kisasta ja linkin kautta sitten "kisasivut", jossa tarkemmin kaikesta ja myös ilmoittatumislinkki

- Mestikat pelataan 2.7. klo 10 yhteislähtönä 

- sekä naiset että miehet pelaavat pelimuodot SCR ja HCP 

- osallstumismaksu 48 euroa (Golf Pirkkalan osakkaat ja pelioikeutetut 8 €) Maksu sisältää:

  • Pelaajan green fee maksun
  • Tulospalvelun
  • Erikoiskilpailut
  • Rangepoletin ennen kierrosta
  • Työntökärryt kierrokselle
  • Lounas kierroksen jälkeen
  • Saunan lämmityksen sekä pyyhkeen (pyyhkeet löytyvät klubilta)

(peliliput eivät kelpaa!!)

Tarvittaessa: Golfautot 45€ / auto. Varaukset ilmoittautumisen yhteydessä tai caddiemaster@golfpirkkala.fi / 010 292 6900

ILMOITTAUTUMINEN VIIMEISTÄÄN 23.6.

- Alla olevan linkin kautta omilla gamebook-tunnuksilla  (linkin kautta näet myös tarkemmat tiedot kilpialusta, mm ilmoittatuneet pelaajat)

https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/60353

Ilmoittautua voi myös suoraan Golf Pirkkalaan: caddiemaster@golfpirkkala.fi / 010 292 6900 Laita mukaan ilmoittautumiseen: Nimi, kotiseura, ruoka-aineallergiat/erityisruokavaliot, mahdolliset golfauton varaukset. Jos tiedät, että jaat golfauton jonkun kanssa, voit kirjoittaa myös hänen nimensä mukaan.

TUTUSTUMISKEIRROS

Ennen kilpailupäivää pääsee Golf Pirkkalassa pelaamaan tutustumis-/harjoituskierroksen hintaan 55 € / hlö (yksi kierros / hlö). Lähtöajan varauksen yhteydessä tulee mainita, että osallistuu Finnairin mestaruuskilpailuihin

RUNSASTA OSALLISTUMISTA HIENÄKUUSSA

Finnair Golf hallitus